Eemeli Muraja: SM Enduroa

Tervehdys!

Nyt on ensimmäinen Enduron SM osakilpailu takana. Kilpailu ajettiin Kangasalalla Laitikkalan kylässä tänään 23.2. Kilpailu reitti käsitti kolme eri maastokoetta jotka ajettiin läpi kolmeen kertaan. Reitin pituus 52km/kierros.

kangasala 23.2.2013

Tavoitetteenahan oli se luokkavoitto, joka jäi kuitenkin vain 24 sekunnin päähän. Olin maalissa koko B-luokan 2, ja varsin tyytyväinen suoritukseeni. Samalla tuli se viimeinen nousupiste A-luokkaan, jossa starttaan sittten Riihimäellä seuraavissa SM-kisoissa.

Ensimmäisellä maastokokeella oli hieman vaikeuksia iskunvaimentimien säädöissä, kuitenkin ajoin parhaan ajan kyseiselle maastokokeelle ensimmäisellä kierroksella. Pieniä säätöjä vaimennukseen tehtyäni ajokin rupesi tuntumaan ihan mukavalta. Kaatumisia tuli ainoastaan 1 kpl, vasen jalkani jäi syvässä spoorissa moottorin alle jumiin, enkä saanut sitä pois  ennen kun olin kaatunut lumihankeen kyljelleni.

kangasala 23.2Reitti oli suhteellisen vaativa, kilpailun lähtöaika oli 9:41 ja maaliaika 15:1. Viimeisellä kierroksella rupesi jo hieman tuntumaan. Pitänee lisätä vaan harjoittelua, kunto ja ajo puolella. Ja eikös siellä A-luokassa pärjää, kun ajaa vaan kovempaa!

Seuraava kilpailu ajetaan sitten Riihimäellä 9.3.