Enduron EM Kroatia

Tervehdys!

Edellisestä kilpailusta on kulunut jo tovi, niin on aika startata kesän kilpailukausi. Alku keväästä oli tarkoitus ajaa Viron puolella ja Italiassa kilpailut, mutta valitettava loukkaantuminen Päitsillä sunnuntaina on hieman rajoittanut harjoituksia ja kilvan ajoa.

Kyynervarren luu katkesi 23.3 ja leikattiin heti seuraavana päivänä. Vapun alla kävin kontrollissa noin 5 1/2 viikon päästä leikkauksesta ja lääkäri totesi luun olevan luutunut noin 70%, joten eikun pyörän päälle ja ajamaan! Kyynervarrenluuhun laitettiin titaanilevy ja kuusi ruuvia pitelemään paikat kasassa!

Ihan täysipainotteisesti ei kädellä ole pystynyt ajamaan, mutta ilmoittauduin kuitenkin Kroatian EM-osakilpailuun, joka ajetaan ensiviikonloppuna 30.-31 päivä Kroatian Buzetissa.

Vapun jälkeen olen pyrkinyt ajamaan lähes joka päivä ja yrittänyt kuntouttaa kättäni parhaan mukaan. Toivotaan että käsi kuntoutuu kiitettävälle tasolle ensiviikonloppuun mennessä.Tänään on pyörä pakattu Jämsänkoskella kuorma-autoon, jossa lähtee 9 muutakin pyörää kohti Kroatiaa. Itse Lennän maanantaina perässä ja toivon pääseväni harjoittelemaan paikallisessa maastossa vielä parina päivänä ennen kilpailua.

EM-sarjan kisoista lisää löytyy seuraavasta osoitteesta http://european-enduro.com/

Seuraava SM-kilpailu ajetaa 13.-14.6 Vantaalla ja sinne lähdetään jatkamaan siitä minnekkä Päitsillä jäätiin lauantaina, eli SM2 luokan kuudes sija!

Liitteenä Kuva kilpailukalustosta valmiina Kroatian koitokseen:

Terveisin
Eemeli Muraja

20150521_182002