Kastelujärjestelmä koeponnistettu!

6.6.2013 on merkittävä päivä kerhon historiassa, sillä monen vuoden ja satojen talkootyötuntien jälkeen eilen Heinjoen radalla saatiin ”otettua savut” kastelujärjestelmästä!

Rataa saadaan tällä hetkellä kasteltua tulosuunnassa oleva perimmäinen lenkki. HUOM: Putkien ylitse ajaminen on ehdottomasti kielletty kaikilta!

HUOM: Ratamaksut käytetään radan kehittämiseen ja kunnostamiseen. Pyytäisin kaikkia kuitenkin huomioimaan, että kausimaksu on niin pieni, ettei sillä kateta muuta kuin konekuluja, eikä se riitä niissäkään kovin pitkälle. Tämän vuoksi talkootyöllä on äärettömän suuri merkitys näiden asioiden osalta. Kastelujärjestelmän toteutus on jäänyt muutamien ihmisten harteille. Eilen oli siinä mielessä hieno tilanne, että paikalla oli hallituksen jäsenien lisäksi myös KOLME henkilöä hallituksen ulkopuolelta! Kerhon hallitus tekee paljon töitä kerhon toiminnan eteen, joten olisi hienoa jos meillä tavan jäsenillä olisi edes joskus aikaa kantaa kortemme kekoon.

Kastelujärjestelmän asennustalkoot jatkuvat keskiviikkona 12. kesäkuuta. Jos sinusta olisi mukavaa ajaa sellaisella radalla, joka ei pölise, niin tule ihmeessä talkoisiin mukaan. Kaikille riittää varmasti tekemistä. Ja kun tekijöitä olisi tarpeeksi, ei noissa talkoissakaan menisi iltakymmeneen…

Pölyttömiä päristelyjä!