Kesän ensimmäinen Enduron SM kilpailu

Terve vaan!

Kesä alkaa olla kohta loppumassa, mutta Endurossa ajettiin tänään ensimmäinen SM kesäkilpailu. Kilpailu ajettiin Jämsässä Motocrossradan ympäristössä.

Kilpailu käsitti 3 eri maastokoetta. 4km, 9,5km ja kolmas 7km. Maastokokeet ajettiin neljään kertaan ja kierroksen pituus oli noin 48km. Maastokokeiden yhteenlaskettu aika oli yli kaksi tuntia ja päivän aikana pyörän päällä oltiin noin 6 tuntia. Aikataulu oli todella tiukka. Huoltoajat kierroksien välissä olivat vain 4-8 min.

Omaan suoritukseen olen ihan tyytyväinen. Pari pientä kaatumista tuli päivän aikana. Aikataulu oli tosiaan tiukka, viimeisellä kierroksella alkoi väsymys painaa jo aika kovasti, joten arvelin ajaa siirtymä osuudet hieman rauhallisemmin. Se ei ollut se paras mahdollinen vaihtoehto, koska myöhastyin maaliintuloajastani 2 min.

Sijoitus tipahti A1 luokan 7 sijasta yhdeksänneksi. Yleiskilpailussa olin 22.

Kilpailun lopulliset tulokset löytyvät alla olevasta linkistä: http://www.fin-enduro.com/tulokset/jsmk13-3/

Loppu syksyyn mahtuu vielä kaksi SM kilpailua.14.9 Nurmijärvellä ja 12.10 Nummelassa. Olen ajanut tänä kesänä myös CrossCounrty SM kilpailut Hämeenlinnassa ja Jämsässä.

Jos kalenteriin vielä mahtuu, niin ajan mahdollisesti 19.10 kauden viimeisen CrossCountry kilpailunkin.
Kuvia ei vielä ole Jämsästä, joten laitoin pari kuvaa viimeviikonloppuna ajetusta Seinäjoen kansallisesta endurokilpailusta. Seinäjoella ajettiin A1 luokan kolmanneksi ja yleisen kymmenenneksi.


Kilpailu kuulumisin:
Muraja Racing
Eemeli Muraja


Eemeli_Muraja_Seinäjöki_1 Eemeli_Muraja_Seinäjöki_2