KISAINFO

Tervetuloa Neste SM Motocrosseihin 14. – 15.6

Kuopiossa ajetaan 14. – 15.6 Neste SM Motocross kilpailut Heinjoen moottoriurheilualueella. Kisoihin on ilmoittautunut yli 240 kuljettajaa. Kisat ovat ensimmäiset SM –tason kisat uudella Heinjoen motocrossradalla. Kuopiossa on ajettu motocrossia myös MM –tasolla ja vieläpä Puijon rinteessä. Moni Puijolla ajanut kuljettaja on mukana myös näissä kisoissa katsojana. Kuopio tunnetaan jääkiekko- ja jalkapallo kaupunkina ja toivommekin, että lukuisia jalkapalloilijoita kiinnostaa tulla katsomaan miten Sami Hyypiä pärjää crossipyörän kanssa! Sami ajaa sunnuntaina MX V35 –luokassa.

Kuopiossa tapahtuu samana viikonloppuna myös paljon muuta. Kuopio Tanssii ja Soi –viikot alkavat juuri ja Vehmersalmen maastossa juostava Jukolan viesti tuo paikalle yli 16.000 suunnistajaa eli majoitustilanne Kuopiossa voi olla huono.

Liitteenä kisojen aikataulu ja osallistujalistat sekä kartta tapahtuma-alueesta ja Neste Matkuksen tarjous kaikille kilpailijoille sekä katsojille.

Tapahtumapaikalle on opasteet moottoritien varressa ennen Vehmersalmen ramppia, pääsyliput ovat 10 €/kappale (alle 12 -vuotiaat ilmaiseksi) ja autoilla ja kaksipyöräisillä pääsee parkkiin ihan varikkoalueen läheisyyteen. Yleisö pääsee kiertämään myös varikkoalueella. Kuopion Moottorikerhon tytöt pitävät kisa–alueella 2 eri kioskia, joista löytyy kahvia, virvokkeita, jäätelöä, pyttipannua ja makkaraa yms. syötävää ja juotavaa.

Tervetuloa viihtymään Kuopion kisoihin, katsottavaa riittää molemmille päiville !

Aluekartta
Kilpailijat
Aikataulu
Neste Matkus, crossiviikonlopun tarjous