Päitsi 2015

Morjens!

Päitsi on ajettu ja kotiin on päästy toipumaan. Kilpailu ei päättynyt aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Kotiin kuljettiin sairaalan, eikä vuosaaren maalin kautta! Tuloksena kuitenkin lauantailta  yleiskilpailun 14 sija ja arvokaat pisteen SM2 luokasta sijalla 6.

Alku oli hieman kankea. Kaksi kaatumista ja kerran olin kiinni syvässä spoorissa.
Niistä kun selvisin, niin ajokin rupesi kulkemaan ihan eri tahtiin. Pystyin ajamaan maastokokeita jopa yleiskilpailun kympin sakkiin. Reitti oli jäinen ja kova vauhtinen, joten kuntokin kesti erinomaisesti ajaa ihan illan viimeistäkin maastokoetta myöten.

Sunnuntaina ajo kulki mukavasti nuuttilan pätkälle asti, jossa sitte tapahtui se mitä ei olisi tarvinnut käydä näin Enduron EM-sarjan alla. Eturengas nappasi johonkin oksaan ja kiskaisi minut pyörineen vasemmalle puolelle ajouraa. Matka päättyi koivun kylkeen! Oikea käteni jäi minun ja koivun väliin, murtaen kyynärvarrenluuni. Paikalla oli onneksi pelastushenkilökuntaa ja minut kuljetettiin Lahteen sairaalaan kuvattavaksi. Sain illalla vielä ambulanssikyydin kuopioon, jossa minut maanantaina leikattiin.

Toivotaan pikaista toipumista, niin kerkiäisin vielä Kroatiaan EM kisoihin.

Tässä tulokset lauantailta:
http://fin-enduro.com/tulokset/paitsi15/sm_la/sm_e2.html

Tässä linkki videoon jossa kaatuminen tapahtui:
https://www.youtube.com/watch?v=OttHl_PRNII

Terveisin,
Eemeli Muraja