HOX!! SavoCup Kuopion osakilpailu Heinjoella la 2.9.2017

PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTTUNUT! SavoCup la 2.9.2017

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.y-smk.fi/lajit-kilpailut/motocross/savocup-2017/

Kuinka osallistua SavoCup-motocrossiin:

1. Hanki harrastelisenssi (60€/kausi), jos sinulla ei ole kansallista vuosilisenssiä (enduro tai motocross). Moottoriliiton sivuilta http://www.moottoriliitto.fi/ajajille/ajajalisenssit/ löydät ohjeet harrastelisenssin hankintaan.

2. Maksa kerhon jäsenmaksu Ylä-Savon Moottorikerhoon https://www.y-smk.fi/radat-toiminta/jasenasiat-ja-maksut/. Jokaisen kuljettajan on oltava Y-SMK:n jäsen voidakseen osallistua kisaan. Jäsenmaksut ja maksutiedot löytyvät nettisivulta kohdasta Jäsenmaksut. Kerhon jäsenmaksut voit maksaa myös ensimmäisessä kisassa paikan päällä Vieremällä.

3. Ilmoittautumismaksu 20 € paikan päällä. Varaa tasaraha!

4. Ilmoittaudu etukäteen tämän ilmoittautumissivulla olevalla lomakkeella. Kansallisia kisoja ajavilla on etuoikeus ajaa mahdollisuuksien mukaan omalla numerollaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden määritellä ajettavat kilpailuluokat ja tarvittaessa kilpailunumerot.

5. Aikataulu: Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30, muu aikataulu tehdään ennnen eka kisaa. Pyritään noudattamaan hyväksi koettua käytäntöä viime vuodelta: ensin harjoitukset ja sitten kisaerät pienimmästä isompaan, välillä tauko ja 2.erät tauon jälkeen.

6. Tuo mukanasi lippumies, jotta kisat saadaan järjestettyä. Ajajien huoltajat voivat hyvin toimia lippumiehinä lähdöissä, joissa oma kuski ei aja. Näin saamme kisajärjestelykokemusta laajennettua.

7. Kierroslaskentaan ja tulosten tekoon tarvitsemme myös apuvoimia. Tervetuloa opettelemaan.