SM KULTAA!!

Kuopion Moottorikerhon Ere Kettunen, Simo Iivarinen ja Teemu Skippari ajoivat tänään kerhojoukkueiden SM kisoissa c-luokan kultaa!!! Voitto tuli 22 pisteellä ja hopealle tullut joukkue ajoi 25 pistettä. Tulos on erinomainen ja jokainen meidän kuskeista onnistui lähdöissään mainiosti. Pojat ajoivat erät varmalla ja kuitenkin agressiivisella otteella ja sen seurauksena tuli niin hyviä sjoituksia että kirkkain mitalli kuului heille.

Katso Youtube video voittajista

Tälläinen saavutus ei tule hetkessä. Kaikki joukkueen kuskit ovat tehneet jo pitkään töitä. Ahkera harjoittelu ja sinnikäs yrittäminen palkittiin tänään upeasti. Tälläiset suoritukset eivät onnistu ilman taustajoukkoja. Osa tästä onnistumisesta voidaan myös laskea taustajoukkojen ansioksi, eli onnittelut ja kiitokset myös poikien taustajoukoille.

Pojilla on ainakin yksi yhteinen tekijä, nimittäin valmentaja Tapio Kokkonen. Tapsan pitkä kokemus ja vahva ammattitaito motocross -kuskien valmentamiseen on yksi erittäin tärkeä osatekijä tässä onnistumisessa. Kiitoksia Tapsa siitä ansiokkaasta ja arvokkaasta työstä jota olet lajimme ja alueen kuskien kanssa tehnyt.

Vielä kerran onnittelut kaikille. Tälläinen antaa intoa jatkaa Kuopion Moottorikerhon junioritoiminnan kehittämistä.

 

sm